Trading Navigator Methode

Trading Navigator Methode

Ben je op zoek naar een cursus trading voor beginners en software om aan de slag te gaan? Alles wat je nodig hebt om te gaan traden vind je in Trading Navigator, een methode die sinds 2004 is uitgegroeid tot een compleet concept dat je nu online kunt bestellen. Het gaat hierbij niet zozeer om crypto trading maar om handelen op de beurs. Toch zal deze informatie toepasbaar zijn op alle vormen van trading.

Harm van Wijk van beleggen.com

Zelfs als de Trading Navigator cursus je niets zegt dan ken je wellicht wel Harm van Wijk. Hij is niet alleen hoofd-beleggingsexpert van beleggen.com, hij is al 32 jaar actief bij het ondersteunen van particulieren in het beleggen van aandelen en opties. Hij is te zien en horen geweest in diverse programma’s op televisie en radio waaronder EenVandaag, Business Class, Radio 1, 2 en BNR Nieuwsradio.

Het team van beleggen.com is overigens groter dan Harm van Wijk alleen. Diverse experts op het gebied van financiën, aandelen en beleggen verzorgen webinars die je via beleggen.com kunt terugkijken. Zelf spreken ze van een “Netflix voor beleggers” waar je niet alleen veel informatie kunt vinden, de prestaties worden vanuit het standpunt van professionals met uiteenlopende achtergrond en expertise gegeven.

Klik hier voor de gratis training Trading Navigator Methode 

Harm van Wijk mag zich sinds 1995 Drs. Economie noemen. Hij werkte in het verleden bij organisaties als Binck Bank, Fortis en SNS Bank. Sinds 2004 is hij eigenaar van beleggen.com en later kwam de Trading Navigator Methode uit op basis van zijn ervaringen met particuliere traders.

Trading Navigator Methode

Traden in aandelen kost tijd en moeite, daar ontkom je niet aan. Het scheelt wel als je een solide basis legt en een goede start maakt op basis van hoogwaardige informatie en begeleiding. Voorheen zou Harm van Wijk cursussen geven op individuele basis of in groepsverband, nu is het mogelijk om de college Tradings Navigator Methode online te volgen. Naast de alles-in-één starter software krijg je ook een cursus voor zes weken. Ook kun je vragen stellen via de live Q&A’s en dagelijks ontvang je een trading update. Je wordt dus niet aan je lot overgeleverd, het lijkt alsof je met een compleet team aan je zijde gaat handelen op de beurs.

Sinds 2004 hebben duizenden beginners hun eerste stappen in trading gezet via Harm van Wijk en beleggen.com. Voor veel mensen bleek het lastig om vat te krijgen op de markt omdat er structuur en een onderliggende methodiek ontbrak in de strategie. Daar is de Trading Navigator uit ontstaan, een verzameling van alle informatie die je als beginner nodig hebt om wél succesvol te traden. Deze methode neemt zes weken in beslag, de software die je nodig hebt om te handelen wordt meegeleverd. Op basis daarvan kun je snel verbeteringen aanbrengen in je huidige aanpak, of je kunt voor het eerst aan de slag gaan op de beurs.

Hoewel deze methode niet specifiek gericht is op crypto trading kun je er wel degelijk nuttige informatie uit ontlenen. Handelen in crypto is namelijk niet veel anders dan bij andere vormen van traden, omdat Trading Navigator veel aandacht besteed aan pieken en dalen is het zeer leerzaam voor daytraders en andere handelaars die op de korte termijn actief zijn. Het is overigens wel degelijk mogelijk om ook te plannen op de langere termijn.

Klik hier voor de gratis training Trading Navigator Methode 

Trading Navigator ervaringen, software

Met 1000+ cursisten zouden er voldoende Tradings Navigator ervaringen moeten zijn. De screenshots op de website verwijzen vaak naar een eendaags seminar wat toch iets ander is dan het online programma. Het geeft wel duidelijk aan dat Harm van Wijk veel kennis in huis heeft en dit ook op een duidelijke wijze over kan dragen. Daarbij ligt de focus op het aanmeten van een duidelijk gedefinieerde strategie in plaats van inspelen op het moment. Als je steeds wisselt van aanpak dan loop je achter de feiten aan.

Maar hoe werkt de Trading Navigator software eigenlijk? Het product wordt verkocht als een een heel eenvoudig systeem waarbij je alleen rode en groene pijltjes hoeft te volgen ofwel dalen en stijgen. Dat klinkt te mooi om waar te zijn, het is gebaseerd op een voorspellend algoritme dat de markt analyseert en op basis van toetsbare data een prognose maakt. Het betreft wel een technische analyse waarbij geen rekening gehouden (kan) worden met onverwachte situaties. Een voordeel van deze software is de rationele wijze van afwegen. Er komen geen emoties bij kijken omdat je af kunt gaan op toetsbare data.

Crypto training Harm van Wijk

Niet iedereen zit te wachten op een standaard programma. Heb je liever 1-op-2 crypto training door Harm van Wijk? Hoewel dit mogelijk is geeft hij zelf aan via de Trading Navigator website dat de informatie in de cursus minstens zo goed is. In dit programma zit namelijk alle kennis verwerkt die hij in 30+ jaar heeft opgedaan, daarnaast kan hij de informatie in de cursus duidelijker uitleggen dan live in persoon. Het is mogelijk om Harm van Wijk in te schakelen voor maatwerk advies, in dat geval zal er eerst een kostenberekening worden gemaakt die waarschijnlijk hoger zal uitvallen dan het prijskaartje van de volledige Tradings Navigator methoden.

Klik hier voor de gratis training Trading Navigator Methode 

Er wordt overigens wel twee jaar live coaching meegeleverd als “gratis” bonus wanneer je kiest voor de Tradings Navigator Training. Je betaalt namelijk een gereduceerde prijs voor het platform en je krijgt daar vervolgens een aantal extra’s bij. Naast live coaching zul je bijvoorbeeld ook twee jaar VIP toegang krijgen tot MBC en alerts via Telegram. De diverse handleidingen kunnen ook zeker van pas komen als verdieping op de cursus van zes weken. De toegang is overigens levenslang met een dertig dagen niet-goed-geld-terug garantie. De gereduceerde prijs kan overigens ieder moment aangepast worden, reageer dus snel als je de Tradings Navigator Training wilt volgen.

Is de Trading Navigator methode betrouwbaar?

Laten we beginnen met enkele kritische noten te kraken. De manier waarop de website is ingericht kan beter. Het is een type lange verkooppagina dat toch een beetje verouderd overkomt. Veel scam pagina’s die rommel slijten maken gebruik van een overeenkomstige indeling en opmaak. Dit stemt dus niet direct positief. Toch blijkt uit onafhankelijke reviews dat er wel degelijk een solide methode schuil gaat achter de software en dat de cursus inhoudelijk waar maakt wat er beloofd wordt. Dat je tot dertig dagen je geld terug mag vragen biedt extra zekerheid.

 

Klik hier voor de gratis training Trading Navigator Methode