Myrthe de Groot

Myrthe de Groot

Wie is Myrthe de Groot?

Myrthe de Groot is een geweldig voorbeeld van een vrouw die weet hoe ze haar doelen moet bereiken door haar staart te werken. Ze werd opgevoed op voedselzegels, maar heeft nu haar eigen Vastgoed-bedrijf. Ze hoeft niet meer te werken om een inkomen te verdienen, en haar Vastgoed Business heeft haar een rijke vrouw gemaakt. Het is geen wonder dat ze zo gemotiveerd en vastberaden is.

Myrthe de Groot is een Vastgoed coach en de eigenaar van haar eigen bedrijf. Voordat ze besluit om een VASTGOED-expert te worden, moest ze eerst haar eigen bedrijf starten. Ze verkocht een verscheidenheid aan goederen, waaronder sieraden, maar begon ook een uitzendbureau om de lokale economie te helpen. Vandaag draait ze drie eerbiedingen en heeft ze meer dan 20 werknemers in dienst.

In Nederland heeft ze een MassiveGoed Kennis-platform genaamd Actief, dat zijn gebruikers toegang geeft tot meer dan 2.500 LEDEN. Haar platform heeft ook trainingen en masterclasses. Het is niet verrassend dat De Groot de moed had om op zo’n jonge leeftijd de Vastgoed-activiteiten te wagen. Ze is een geweldig voorbeeld van zelfmotivatie.

Toen Myrthe de Groot jong was, werkte ze voor een uitzendbureau als een operationele manager. Ze had echter haar eigen idee├źn en ging over het bouwen van haar eigen uitzendbureau. Ze wilde haar eigen ding doen en had de visie om dit te laten gebeuren. Na een paar jaar hard werken, is ze nu bekend als een vertrouwde in de Uitzendbureau-industrie.