Crypto Cursus Madelon Vos

Crypto Cursus Madelon Vos

Als je een beetje bekend bent met crypto en beleggen dan is de naam Madelon Vos vast al ooit voorbij gekomen. Ze is ondermeer bekend van de Cryptocast van BNR Nieuwsradio, ook heeft ze het vak Technische Analyse onderwezen op de Hogeschool van Amsterdam. Nu maakt ze voornamelijk content over economie, investeren en natuurlijk ook bitcoin. Wat je kunt leren in de Madelon Vos cursus lees je op deze pagina. Direct naar de bitcoin training

Madelon Vos crypto

Stap niet blindelings in crypto en beleg geen geld dat je hebt geleend of niet kunt missen. Dat is het eerste advies dat je gratis van Madelon Vos meekrijgt. In 2017 won ze samen met Fleur Deelman de Bert Douwes Award voor een research paper over het klassieke bubbelpatroon. Een dame met kennis dus, die ze graag deelt via haar eigen YouTube kanaal maar ook via Business Insider, IEX.nl en Bitcoinmagazine.nl. Ze heeft haar interesse in financiën niet van een vreemde, haar vader is namelijk fulltime handelaar op de beurs.

Zelfs als je geen Madelon Vos cursus volgt dan krijg je al gratis informatie over de tools die ze zelf gebruikt om te handelen inclusief links. Zo kom je te weten dat Madelon met Bitvavo werkt, Bitmymoney, Bybit en Binance. Ook kun je meer informatie vinden over de Binck Bank, TradingView en Cryptomaan.

Wil je dieper duiken in de wereld van crypto en ervaringen delen met zowel experts als beginners? Dan kun je terecht op de MoneyTalks Community. Als je een product koopt dan krijg je 30 dagen gratis toegang tot deze gemeenschap, daarna moet je maandelijks betalen. Hier vind je de laatste nieuwtjes over cryptocurrency, trading en kun je sparren met andere leden. De community werkt op basis van het bekende Discord platform en werkt via een mobiele app en computer. Bekijk de Moneytalks community

Maandelijks zijn er Q&A’s met zowel Madelon als Jean-Paul van Oudheusden waarin je als participant vragen kunt stellen. Ook worden er meerdere keren per week technische analyses uitgevoerd door experts voor meer inzicht in crypto trading.

Madelon Vos cursus

Omdat de wereld van crypto erg complex kan zijn is het prettig dat er meerdere cursussen worden aangeboden die verschillende onderwerpen behandelen. De informatie is duidelijk, to-the-point en overzichtelijk. Bijvoorbeeld de bitcoin basics en cryptocurrencies cursus waarin de basisvaardigheden uit de doeken worden gedaan. Je leert het belang van bitcoin, hoe je cryptocurrency kunt beheren en hoe de blockchain werkt. Zo bouw je een solide basis om je eerste stappen in crypto trading te maken.

De aanpak binnen de Madelon Vos methode is voornamelijk gericht op feitelijke informatie en technisch inzicht. Dat dit niet ingewikkeld hoeft te zijn bewijst de cursus Technische Analyse die je digitaal kunt volgen. Je leert niet alleen de basis van trading en grafieken lezen, je ontwikkelt de vaardigheden om in te spelen op koersbewegingen en het inzicht om op de langere termijn te blijven scoren in de financiële markt. Er is een niet goed, geld terug garantie, zo weet je zeker dan de Madelon Vos cursus het geld waard is.

Er is ook nog de crypto en trading academy van Madelon Vos. Dit is de meest volledige cursus in het aanbod waarbij je alle basisvaardigheden van cryptocurrency in het algemeen en bitcoin in het bijzonder zult leren. In plaats van dertig dagen gratis toegang tot de MoneyTalks Community krijg je zelfs 60 dagen. Deze cursus biedt een totaaloplossing om aan de slag te gaan met traden met ook hier weer een niet goed, geld terug garantie.

Madelon Vos review

De aanpak van Madelon Vos is analytisch en rechtdoorzee. Ze is echt een analist die naast crypto ook verstand heeft van andere vormen van handelen. Haar aanpak is gericht op de feiten, de methodieken om succesvol te traden in crypto. Deze pragmatische aanpak wordt gecomplimenteerd met de groeiende community waar er meer ruimte is voor discussie en persoonlijke ervaringen.

De reviews op Google zijn eigenlijk allemaal positief. Het enige puntje van kritiek is eigenlijk dat ze wat minder aandacht heeft voor de minder bekende cryptocurrency. Dat is op zich niet vreemd want er zijn nou eenmaal veel eendagsvliegen en de basis van trading met bitcoin is ook toepasbaar op andere munten. Er mist wel een aspect van emotie in handelen. De informatie is erg feitelijk en analytisch, je moet niet vergeten dat je als trader in een goede mindset moet zijn én blijven om te slagen. Als je alles wilt weten over Japanese Candlesticks en Bollinger Bands fan ben je hier wel aan het goede adres.

Auteur Willem Middelkoop geeft aan dat vrouwelijke content creators in de financiële wereld zeldzaam zijn en dat Madelon Vos daarmee al bijzonder is. Toch mag niet worden vergeten dat deze mevrouw wel degelijk tien jaar actief is in de financiële markt en een grote kennis heeft vergaard. Columns in het Financieel Dagblad, podcasts voor BNR en publicaties in andere landelijke media geven aan dat ze zich kan meten met haar mannelijke collega’s en veel ‘experts’ zelfs ver achter haar laat.

In tegenstelling tot veel andere websites over crypto kun je bij Madelon Vos ook informatie vinden over edelmetalen. Zo kun je een blog lezen over goud, zilver en platinum kopen en via een link kun je direct naar haar favoriete edelmetalen broker Gold Republic gaan. Deze diversiteit strekt dan weer niet uit tot het concept. Hoewel er een flink team aan experts verbonden is aan deze methode draait alles om de insteek en de persoonlijkheid van Madelon. Dit geeft de cursus een uniek karakter.

Meer dan crypto

De Madelon Vos cursussen mogen dan een focus hebben op crypto trading, ze zijn toepasbaar op alle soorten van handelen en speculeren. Ook als je liever handelt op de beurs of wilt investeren in goud, dan kun je ook veel leren van de cursussen die ze aanbiedt. Je houdt toegang tot de cursus die je gekocht hebt, zo kun je zelf je leertempo bepalen of je kennis opfrissen als je wat verder bent met traden.

Zowel daytrading en longterm trading technieken komen aan bod. Zo kun je zelf bepalen welke vorm van handelen het beste aansluit op jouw stijl. Het is uiteraard ook mogelijk om meerdere strategieën toe te passen. Zo spreid je niet alleen risico’s maar verhoog je ook de kansen op meer succes.

Klik hier om direct toegang te krijgen