Boeken investeren in vastgoed

Boeken investeren in vastgoed

Ben je op zoek naar boeken over investeren in Vastgoed? Hieronder een overzicht van de meeste bekende boeken over het investeren in vastgoed. Ieder boek en ieder persoon heeft zijn eigen verhaal en ervaring. Lees je met ons mee?

Lijst boeken over investeren in vastgoed:

  • Koop je rijk, Myrthe de Groot
  • Vastgoed geheimen, Shou Xin Wu
  • Investeren in Vastgoed voor Dummies, Bjorn Kirchoff
  • Investeren in Vastgoed de complete startersgids, Thomas Valkeniers

Koop je rijk van Myrthe de Groot

klik hier voor meer info over Myrthe de Groot

Koop je rijk Myrthe de GrootBeleggen in vastgoed ingewikkeld of alleen voor rijken? Helemaal niet! Myrthe de Groot legt je in ‘Koop je Rijk’ uit hoe gemakkelijk het is om in stenen te beleggen en leert je alle tips & tricks.

Iedereen kan investeren in vastgoed. Je hoeft niet over veel geld te beschikken of overmatig rekentalent. Dat is de boodschap van ‘Koop je Rijk’. Of je beleggen overweegt voor je pensioen, voor extra inkomen of meer zekerheid of vrijheid, vastgoed is een eenvoudige manier om geld voor je te laten ­werken.

Myrthe de Groot rolde bij toeval in het vastgoed. Nu helpt ze met haar bedrijf Actief vele andere vastgoedbeleggers van klein tot groot. In dit boek laat ze zien dat in stenen beleggen voor iedereen is weggelegd en dat je met weinig geld kunt beginnen. Ze neemt je stap voor stap mee door het hele proces en legt onder andere uit hoe je je doelen bepaalt, waar je aantrekkelijk vastgoed vindt en hoe je het het beste financiert. Lees ook over het hefboomeffect waardoor je vermogen nog sneller groeit en hoe je valkuilen kunt vermijden.

In duidelijke, no-nonsense taal vertelt Myrthe je dat investeren niet eng is, maar juist slim en maakt ze alle principes achter beleggen in vastgoed helder. Verder komen er allerlei specialisten aan het woord en andere ervaringsdeskundigen zoals beleggers in garageboxen en woningen maar ook hele appartementencomplexen of winkelcentra.

Vastgoed geheimen van Shou Xin Wu

Klik hier voor meer info over Shou Xin Wu

Vastgoed Geheimen Shou Xin Wu

Shou Xin Wu is twee jaar geleden begonnen met vastgoed en heeft zijn doel om financieel vrij te worden bereikt. Nu wilt hij graag anderen inspireren hetzelfde te doen. Hij legt in dit boek uit hoe je in deze tijd, waarin veel mensen de stap niet durven te maken, toch succesvol kunt beginnen.

Van alle mogelijkheden om je geld slim te investeren, is vastgoed een veilige keuze met veel groeipotentie. Sparen wordt steeds moeilijker en investeren steeds belangrijker. Het grote verschil met andere beleggingen is dat je met vastgoed maandelijkse (huur)inkomsten kunt halen. Je investeert in een woning, deze kun je op korte termijn verkopen met winst of op lange termijn aanhouden en er maandelijkse inkomsten uit genereren.

‘Investeren in vastgoed is voor iedereen!’ Een uitspraak die getransformeerd is tot Shou Xin Wu’s levensmotto. Zijn vastgoed geheimen worden in dit nieuwe boek onthult, zodat je je eigen financiële doelen kunt bereiken.

Investeren in Vastgoed voor Dummies van Bjorn Kirchoff

Investeren in vastgoed voor DummiesAlles waar je bij de keuze, aanschaf en verhuur van vastgoed op moet letten! Speel je al een tijd met de gedachte om te investeren in vastgoed om een extra inkomensstroom te creëren of een appeltje voor de dorst te hebben? Investeerder Björn Kirchhoff vertelt je in dit boek dat je zelfs met een relatief kleine inleg geld kunt investeren in stenen en beton. Hij leert je wat de voordelen zijn van investeringen in onroerend goed en het opbouwen van een passief inkomen. Ontdek hoe je het juiste pand kiest, rendementsberekeningen maakt, onderhandelingen voert en verhuurt bij directe investering. Ook kom je alles te weten over REIT-ETF’s (Real Estate Investment Trusts – Exchange Traded Funds) en hoe je aan de slag kunt gaan met crowd investing. Björn Kirchhof is investeerder en blogger. Op zijn blog www.immobilienkoala.de legt hij uit hoe onroerendgoed investeringen werken en helpt bij lezers passief inkomen op te bouwen.

 

Investeren in Vastgoed de complete startersgids van Thomas Valkeniers

Investeren in Vastgoed de complete startersgids van Thomas ValkeniersDe laatste jaren zijn de rentevoeten steeds gedaald en de leningen dus steeds goedkoper geworden. Kortom: op de bank verdampt het spaargeld langzaam maar zeker, terwijl je bijna gratis geld kan lenen. Hoog tijd om te investeren in vastgoed, aldus Thomas Valkeniers! Hij is jurist, CEO van vastgoedmakelaars Pajota, en werd in 2014 verkozen tot vastgoedondernemer van het jaar. Vanuit zijn expertise met de vastgoedmarkt legt hij uit waarom het interessant is om je geld te investeren in vastgoed en legt hij stap voor stap uit hoe je dit aanpakt. Welk soort pand kies je best als investering? Hoe ziet het financiële plaatje eruit? Wat is het belang van de ligging? Hoe bepaal je de huurprijs? Hoe ga je om bij problemen met je huurder?