Bitcoin masterclass cursus

Bitcoin Masterclass

Wil je een volgende stap maken met crypto check dan hieronder onze masterclass van Levi Haegebaert.

Bitcoin Masterclass

Les 1: De geschiedenis van geld

Wat is geld nu precies? Een simpele vraag waar weinigen maar een antwoord op weten. We duiken in de geschiedenis, bestuderen de eigenschappen en problemen.

Les 2: Wat is Bitcoin?

Bitcoin is meer dan louter een digitale munt. Wat is het nog meer en wat zijn de toepassingen van bitcoin? We maken ook samen jouw eerste wallet aan.

Les 3: Hoe werkt bitcoin?

Nadat we weten wat bitcoin is, nemen we een kijkje onder de motorkap. Wat is blockchain, hoe werkt mining en zoveel meer.

Les 4: Waarom investeren in Bitcoin?

We bekijken hoe de markt evolueert en wat bitcoin nu uniek maakt om zo tot een prijsvoorspelling te komen. Ook bespreken we enkele mythes en feiten.

Les 5: Altcoins en tips voor je gaat investeren

Naast Bitcoin zijn er uiteraard nog tal van andere cryptomunten op de markt. Wat zijn ze en vooral welke zijn interessant om in te investeren? Ik bespreek ook mijn eigen portfolio.

Les 6: Investeringsstrategiën en belastingen

We bespreken drie mogelijke investeringsstrategieën. Welke gebruik je het best en wanneer. Zijn er implicaties voor de belastingen? En wist je dat je ook interesten kan verdienen?

Les 7: Praktische tips en security

In dit hoofdstuk komen er vijf security tips aan bod die je bitcoins moeten beschermen tegen aanvallen, diefstal of hacks.

 

Inclusief een welkomstpakket

Je ontvangt een welkomstgeschenk ter waarde van €100. Dit bevat onder meer een hardware wallet, het ‘Bitcoin voor beginners boek’, en een leuke verrassing …

Opvolging verzekerd

Uiteraard gaan we je niet zomaar aan je lot over laten. Het lesmateriaal wordt maandelijks uitgebreid met:

Nieuwe tips and tricks, Handleidingen, Vaak gestelde vragen die ik zelf beantwoord, Daarnaast ontvang je 30 minuten persoonlijke opvolging en kan je met al jouw vragen steeds bij ons terecht

  • >7 uur on-demand video
  • Levenslange toegang
  • Leer vanop elk apparaat
  • Handleidingen en tips
  • Inclusief opvolging
  • Welkomstgeschenk t.w.v. €100
  • DCA software
  • Certificaat van voltooiing